Zrinka Philips

Mr. art. Zrinka Philips, prof. savjetnik, završila je VII. gimnaziju te Srednju glazbenu školu Vatroslava Lisinskog u klasi prof. Neli Lotko u Zagrebu.

U klasi prof. Pavice Gvozdić diplomirala je 2001. godine i magistrirala 2005. godine na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Usavršavala se kod eminentnih profesora u zemlji i inozemstvu.

Tijekom školovanja osvojila je brojne nagrade na državnim i međunarodnim natjecanjima te je dobitnica Dekanove nagrade. Nastupala je u Hrvatskoj, Italiji, Sloveniji, Austriji i dr.

Od 2000. do 2001. godine korepetitor je u Školi za balet i ritmiku u Zagrebu, a od 2000. do 2002. zaposlena je kao nastavnica klavira u Glazbenoj školi u Celju.

Od 2001. godine radi kao korepetitor i nastavnica klavira u Glazbenoj školi Pavla Markovca, a od 2012. godine isključivo kao klavirski pedagog.

Njezini učenici sudjeluju na brojnim koncertima, seminarima klavirske interpretacije priznatih hrvatskih i svjetskih klavirskih pedagoga, regionalnim, državnim te međunarodnim natjecanjima gdje redom postižu izvrsne rezultate.

Mentor je studentima V. godine klavira na kolegiju Pedagoška praksa.


Kalendar događanja

keyboard_double_arrow_left keyboard_double_arrow_right

Glazbena škola Pavla Markovca, Zagreb | 2023.

Skip to content