Upute za upis 1. s i 1. PR – 2023./2024.

Dragi kandidati za upise u 1. pripremni i 1. razred srednje škole,
čestitamo svima na ostvarenim rezultatima na prijemnim ispitima!

Ovo su završni koraci potrebni za završetak upisnog procesa:

 1. Ljestvice poretka zaključavaju se 7. srpnja u 12h. Iza tog roka se redoslijed prioriteta, prijava i odjava programa neće moći mijenjati, zato treba još jednom dobro provjeriti svoje izbore!
 1. Preuzeti upisnicu sa stranice srednje.e-upisi.hr – ona je za upis u školu.
  • Početak ispisa upisnica za kandidate počet će 10. srpnja u 12 sati. Upisnica se zasebno generira za svakog kandidata, a moguće ju je preuzeti na kartici “Moji rezultati” – nakon navedenog roka. Prije tog roka neće biti vidljiva, zato bez panike.
  • Nakon što su dohvaćene u pdf formatu, upisnice možete popuniti na iduće načine:
   1. ispisati, popuniti i potpisati ručno.
   2. popuniti elektronski, ispisati i potpisati ručno.
   3. popuniti i potpisati elektronski.
  • Potpisanu upisnicu potrebno je:
   1. učitati nazad u sustav na istom mjestu gdje je i preuzeta. Može se učitati kao pdf datoteka, može se i uslikati i učitati kao neki od formata za fotografije.
    *elektronski potpis na upisnici izgubit će se ako se upisnica učita u pdf formatu, pa molimo da elektronski potpisane upisnice pretvorite u neki drugi format!
   2. poslati na mail adresu [email protected], ali samo ako opcija a) ne upali!
  • Kranji rok za učitavanje potpisanih upisnica za kandidate u sustav je do 13. srpnja u 18 sati. Učenici koji dotad ne pošalju potpisane upisnice, gube pravo upisa.
  • Detaljnije upute o ovom cijelom procesu moguće je naći u ovoj datoteci, na stranici 44: https://srednje.e-upisi.hr/files/Upute%20za%20u%C4%8Denike.pdf 
  • Za sve potencijalne poteškoće na koje naiđete, a ne znate ih riješiti pomoću uputa, obratite se na [email protected] ili školskom administratoru upisa na [email protected]
 2. Popuniti online upisnicu na web stranici naše škole – ona je za upis u 1. razred
  • Upis je moguć od 10. srpnja u 12h do 13. srpnja u 18h
  • Potrebno je uplatiti 13,27 € (100,00 kn) za 1. ratu participacije, koja je obavezna za sve koji se upisuju. Može se uplatiti i internetskim i m-bankarstvom na žiro račun škole; IBAN: HR4323600001101358742
  • Na poveznici glazbenapavlamarkovca.sabirnica.hr stvoriti korisnički račun, zapisati ili zapamtiti lozinku jer će sustav prijave služiti u svim daljnjim godinama školovanja u glazbenoj školi. U pretinac elektronske pošte stići će obavijest o računu.
  • Ispuniti upisnicu prema detaljnim uputama dostupnima na ovoj poveznici:
   https://www.gspm.hr/2497/obavijesti-za-kraj-2022-2023-skolske-godine/
   (počinju negdje oko sredine stranice)

Za sve potencijalne poteškoće na koje naiđete sa školskim upisnicama, a ne znate ih riješiti pomoću uputa, obratite se na [email protected], [email protected] ili [email protected]


Kalendar događanja

keyboard_double_arrow_left keyboard_double_arrow_right

Glazbena škola Pavla Markovca, Zagreb | 2023.

Skip to content